A Gyümölcs slotok magyarázat

A gyümölcsös nyerőgépek egyszerűen olyan nyerőgépek, amelyek a klasszikus kaszinó nyerőgép szimbólumokat használják: cseresznye, citrom, 7-es, BAR és harang. Ezért a klasszikus nyerőgépek általában ezeket a szimbólumokat tartalmazzák.

Ezeknek a nyerőgépeknek a közös tendenciája a szimbólumok kifizetési aránya. Az alacsony kifizetésűek általában a gyümölcsök, köztük a cseresznye és a citrom. Más gyümölcsök azért szerepelnek, hogy kiegészítsék a szimbólumok sokféleségét, vagy ragaszkodnak az “ételközpontú” témához.

A gyümölcsös nyerőgépekben általában megtalálható egyéb szimbólumok a 7-esek, a BARS és a harangok. A gyümölcsös nyerőgépek többségénél ezek a szimbólumok a játékban a lehető legmagasabb nyereményt kínálják, vagy a gyümölcsös nyerőgépek jellemzői, például a 7-esek vad vagy scatter szimbólumként működnek.

A gyümölcsös nyerőgépek története

A nyerőgépek Charles Fey-nek, egy bajor kaliforniainak köszönhetik létüket, aki 1887-ben feltalálta az első pénzérmés játékot. Charles második nyerőgépével, a Liberty Bell-lel a nyerőgép a Liberty Bell szimbólumot is tartalmazta. Ez a szimbólum a nyerőgép legmagasabb kifizetésű szimbóluma, és a gyümölcsös nyerőgépek egyik alapeleme.

Évekkel később, amikor az amerikai kormány betiltotta a szerencsejátékokat, a nyerőgépgyártók úgy állították be a gépeket, hogy rágógumit vagy cukorkát fizessenek ki, és a gyümölcsszimbólumokat a kínált rágógumi ízesítésére használták. Ahogy a szerencsejáték-törvények idővel enyhültek, különösen az 1960-as években, amikor Las Vegas városként és népszerűségében is robbanásszerűen növekedett, a gyümölcsös nyerőgépek a ma ismert játékként tértek vissza.

Gyümölcsös nyerőgépek útmutató

Hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a bankszámlájából, van egy útmutató a gyümölcsnyerőgépek játékáról:

Keresse meg a nyerőgépeket az előnyben részesített változatossággal

A nyerőgépek varianciája egy adott játékban a kockázat és a jutalom arányának mérőszáma. Vannak a magas varianciájúak, amelyek kevesebb nyereményt adnak, de magasabb kifizetésekkel rendelkeznek, ha nyersz. Az alacsony varianciájú nyerőgépeknél gyakrabban nyerhetsz, de alacsonyabb hozamot biztosítanak.

Nyerőgépes cseresznye

Jó, ha a célodnak megfelelően mérlegeled a kockázatot, amikor bármilyen gyümölcsös nyerőgéppel játszol. Ha nagy nyereményre van esélye, akkor a magas varianciájú nyerőgépek a legjobb választás. Ugyanakkor az alacsony varianciájú nyerőgépek a legjobbak, ha gyakrabban élvezheti a kifizetéseket, még ha azok alacsonyabb értékűek is.

Állítson be egy veszteségi limitet

Az egyik legnagyobb hiba, amit egy játékos elkövethet, hogy több pénz feltevésével kergeti a veszteségeit, mint amennyit szándékozik. Más személyek gyorsan elhasználták a kaszinóban lévő aprópénzüket, és úgy döntöttek, hogy előleget vesznek fel a hitelkártyájukra. Bár a veszteségek minden játékos számára nehezek, képzelje el, hogy hazatérve azon kell aggódnia, hogy visszafizeti a banknak a kölcsönkért téteket.

Érdemes beállítani egy veszteséglimitet vagy a bankrollodon maradó összeget, amely meghatározza, hogy mikor kell abbahagynod a gyümölcsgépes nyerőgépek játékát. Ha a költségvetést szem előtt tartja, elkerülheti a jelentős pénzügyi veszteségek okozta problémákat. Azt is érdemes lesz beállítani egy határt, amikor egy bizonyos összeget nyert a tárcsák pörgetéséből. Ez a limit lehetővé teszi, hogy elkerülje a hozamveszteséget.

Maximalizálja a tétet

Érthető, ha a tétjeidet a maximálisan megengedett tétek felére vagy negyedére állítod be. A legtöbb játékos úgy gondolja, hogy hatalmas nyereményt érhet el, ha növeli a pörgetések számát. Ezzel azonban saját magukat vetik vissza.

A maximális tét megtétele lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználja a gyümölcsös nyerőgép funkcióit. Az egyik ilyen előny az ingyenes pörgetések megszerzése a tét szorzókkal együtt, miközben a lehető legmagasabb tétet teszed fel. A progresszív gyümölcsös nyerőgépeknél a legmagasabb beállításra kell állítani a tétet, ha a jackpot nyereményekre szeretne jogosulttá válni.

Kapcsolódó források:

https://www.termelotol.hu/forumtema/az-online-kaszinokra-vonatkozo-engedelyek-tipusai
https://hu.automaticrealpips.com/forum/general-discussion/ny-lehetne-netto-tobb-mint-400m-ha-pols-legalizalt-internetes-kaszino-szerencsejatekok
https://www.happydanishskin.com/forum/welcome-to-the-forum/jogi-online-szerencsejatek-ontarioban-honapokkal-kesobb
https://tecnotimes.com/ny-lehetne-netto-tobb-mint-400m-ha-pols-legalizalt-internetes-kaszino-szerencsejatekok/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WC Captcha sixty nine + = seventy four